Standard och tillval

I veckan har vi varit hos vår goa säljare Philip på Fiskharhedenvillan och gjort klart själva "ordern" till tillverkningen av huset. Vi har bland annat "stämplat" husritningen som man säger och gjort våra val i standard och tillvals- katalogen, rolig del i byggprocessen!

Vi hamnde på 100 000:- över det vi räknat med, då vi körde på kamin direkt (vilket vi tänkt vänta med), i den summan ingår också förstoringen av huset, tillägg av fönster, dörrar mm. Det som kvarstår nu är köksplaneringen efter sommaren.

Nu väntar vi bara på bygglovet, tillverkningsordern ligger och väntar på startskottet. Snart börjar det byggprocessen på riktigt!
 
Fiskarheden | |
#1 - - Louise:

Åh vad kul, nu kommer det snart gå undan med ordentlig fart! Måste säga att ni ändå lyckats väldigt bra att bara hamna 100k över budget. Usch vad dyrt det är med kamin :( vi ska sätta in en i vårat nyköpta hus (gammal fritidskåk som byggts till och blivit permanentboende) och med skorsten och en bra budgetkamin hamnade vi på 50, med den kaminen jag sett ut innan hade det hamnat på 65 :/ det var var bara att ta den billigare efter att budgivningen på huset stack iväg med 735'000 haha

Svar: Haha ja fy tusan vad allt kostar! Kamin är verkligen så bra att ha dock så vi körde på, får hoppas vi håller gränsen iallafall.
aspdalen.blogg.se

Upp