Köksmöte

 
I dag har vi farit hela vägen till borlänge tur retur för ett möte med en av Fiskarhedens köksarkitekter. Under dryga två timmar satt vi och designade vårat kök, otroligt roligt och vi är mer än nöjda med slutresultatet.
 
Vi har valt luckorna stil med vitt integrerat handtag, som är standardval men det tillkommer kostnader för att ha lådor nedtill istället för skåp. Sedan valde vi bänkskivan i betonglook (nr 6247, standardval). Vi bytte ut standard diskhon mot en som är "en enda stor" och fästs undertill på bänkskivan, (modell frankie, tillval). 

Lådfront i vitt och bänkskiva betonggrå.
Vi har valt att köra på en integrerad diskmaskin som har samma front som resterande lådor (tillval). Vi uppgraderade vitvarorna till "steg 2" (tillval), inbyggd micro (tillval). Valde bort kyl/frys då vi vill ha en speciell modell med is och bubbelvatten, så det köper vi vid sidan av själva. 
 
Vi körde på infällda spottar undertill i överskåpen (tillval). Vi valde också att ha extra högt mellan bänkskiva och överskåp.
 
Så till den stora frågan, vad blev slutsamman? 37 000 kr för samtliga tillval (lådor+vitvaror). Det känns överkomligt och helt klart värt då vi känner att det inte är något vi vill välja bort.

Här är slutresultatet, lite missvisande färg på bänkskivan bara annars är det så här det kommer se ut. Vitt, grått, ljust och minimalistiskt. 
Interiör | |
Upp