Näktergalen - Fiskarhedenvillan

 
Oj vad vi har fumlat runt bland olika husmodeller, jämfört och försökt rita själva. Det skall tas hänsyn till tomtens utforming och familjens behov. Vi var väldigt klara redan från start att vi ville ha tydlig del för barn- och vuxna i huset. Eftersom vi bor på landet får man räkna med att många av barnens vänner kommer hem på lek och övernattningar. Vi vill ha öppna ytor mellan vardagsrum och kök. Öppet upp till nock i så många rum det går. Minimum fyra sovrum, med fördelingen masterbed, två barnrum och ett kontor. 
 
När vi slog ihop våra behov med tomtens föll vi för huset Näktergalen hos Fiskarheden. Ett 1,5 plans hus på 174m2 med öppet upp till nock i vardagsrummet. Planlösningen var inte optimal för oss men vi föll för att det var ett vinkelhus som passade tomten samt att övervåningen blev en tydlig barndel.
 
Något som är bland det bästa med Fiskarheden är att de är så flexibla. De gör allt för att möta kundens behov. Man kan i princip ändra på allting utifrån standard. Vilket många andra hustillverkare saknar, flexibiliteten. Vi har inte kvar en vägg tror jag från hur oginalritningarna ser ut. Mer om hur vi tänk när vi får våra ritningar.
 
Vi står just nu i ritningskön, så det dröjer några veckor innan vi får ritningarna. Vi längtar med spänning och förväntan tills de anländer.

 
Allmänt, Fiskarheden | |
Upp